A go to outfit in autumn

new design

Nyt design, ny header. Det er lige det, der (endelig) er sket på bloggen. Jeg har længe “wanted” den her nye header og nu har jeg endelig fået den lavet. Jeg er selv utrolig glad for resultatet og synes det nye er meget mere “min blog” i forhold til det gamle. Jeg håber i synes det klæder bloggen, ligesom jeg og så håber jeg snart, at kunne lave lidt om på nogle andre designs og detaljer på bloggen.
En lille kort bemærkning fra mig og så håber jeg i nyder jeres søndag.

afslut

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A go to outfit in autumn