New Look; Glasses

Asos F/W sale

PicMonkey Collage see thruPicMonkey Collage tyk1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Hej piger. Kæmpe udsalg på Asos er netop skudt i gang og i den forbindelse har jeg fundet en masse lækre items. Fra udsalget har jeg udvalgt 12 af mine yndlings trøjer. Henholdsvis 6 see through og 6 strik til vinter. Jeg er på det seneste blevet ret vild med den trend, at man kan se et lille stykke af huden igennem trøjen, hvad end det er igennem noget mesh stof eller om det bare er små huller i trøjen. 1 & 5 er helt klart to af mine yndlings og de er allerede føjet til min shoppingbag.
Modsat see through trøjerne har jeg også valgt, at vise jer 6 af mine yndlings strik fra udsalget. Jeg er typen, der ELSKER(!!) store striktrøjer til vinter. Bare at rende rundt en hel dag iført en stor strik, kan være noget af det dejligste. Jeg er helt forelsket i nummer 1, 3,11 & 12.

Jeg håber i kunne lide de items, som jeg har udvalgt til, at vise jer eller så smid en kommentar med et af dine yndlings items i kommentarfeltet.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Look; Glasses