Studenter jordbærkage

Todays outfit

1PicMonkey Collage42PicMonkey Collage53PicMonkey CollageCardigan, Jackie / Blondetop, Loved by Christiane / Playsuit, H&M / Taske, Asos / Sneakers, NIKE / Smykker, Jane Kønig, Marc Jacobs, Julie Sandlau / Solbriller, H&M /

Så er sommeren endelig(!!) kommet til Danmark og jeg har i dag været iført et af mine absolut yndlings sommeroutfits. Det er så afslappet og  “casual” som det overhovedet kan være. Jeg elsker denne playsuit fra H&M som iøvrigt kun koster 79kr, what?
Dagen i dag er gået med indkøb af de sidste studentergaver og afslapning i det helt fantastiske sommervejr, der omsider er kommet til Danmark.  I morgen skal jeg til jobsamtale og ellers skal jeg bare bruge de dejlige sommerdage på, at slappe af indtil turen går til Tyrkiet om kun 10 dage.
Resten af aften skal gå med tøsehygge når min veninde kommer over og så skal vi ellers bare hygge os sammen, inden hun rejser til Tyrkiet om 2 dage.

Hvad har i brugt de solrige dage på?

afslut

 

3

  • Sofie

    Hvor skal du flyve fra når du skal til tyrkiet og hvad tid?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenter jordbærkage