Todays outfit

Steal the style – Kendall Jenner

Kendall Jenner

 

Åh skønne skønne Kendall Jenner, what’s not to like about her? Jeg vil i hvert fald ikke have noget imod, at eje hendes skønne ansigt & krop. Jeg synes virkelig Kendall er smuk og så har hun en fed(nogle gange lidt sjov) tøjstil – men de to sat sammen, så bliver det bare godt. Det er som om, at hun klæder alt tøj helt perfekt.. Gid det var mig!
Jeg synes hun er super inspirerende, selvom jeg nok aldrig ville iføre mig et par sølv sko eller en denim skjorte med denim bukser, synes jeg bare, at hun får det til, at se fedt ud!

Hvad synes i om hendes stil?

afslut

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Todays outfit