Gæsteblogger

Delicious summer starter

IMG_5111 IMG_5113 IMG_5115 IMG_5116

Endnu en lækker spiselig ting på bloggen, haha. Eftersom min familie og jeg har været i Italien omtrent 7 gange, er vi blevet super gode til, at samle inspiration fra maden vi får dernede – det er et kæmpe hit! Italiensk mad er simpelthen noget af DET lækreste mad, man kan få og derfor har jeg den lækreste italienske snack/forret/starter til jer idag.
Selv spiser vi det tit om sommeren som en forret/starter imens kødet bliver grillet på grillen. Det smager super lækkert og er helt klart en af mine yndlingsretter!

Ingredienser(mængden af ting afhænger af, hvor mange du skal lave):

Ciabatta brød
Hvidløg
Olivenolie
Tomater
Mozzarella ost
Salt & peber
Basilikum

Fremgangsmåde:

Skær ciabattabrødet i skrå skiver og fordel dem på en bradepande. Stryg derefter hvidløget over brødet ca. 2-3 gange og tilføj derefter en lille smule olivenolie på hvert brød.(Her kan man vælge, at blande et presset hvidløg og olie sammen og pensl det ud på brødene) Put 2 skriver tomat på hvert brød. Mozzarella osten skæres i tynde skiver og lægges ovenpå tomater(her anvender jeg 2 skiver).
Drys salt og peber i den ønskede mængde og put dem i oven. Oven skal være på 200 grader og lad brødene bage i 5-7 minutter.
Slut af med, at pynte brødene med et par basilikumblade.

afslut

2

 • Marie Louise Andersen

  Ser super lækkert ud, tænkte lidt på hvad smager det mest af? 🙂
  http://mlouise.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Uh, det er sørme svært, at sige hvad det smager mest af! Hvis du putter ligemeget på af det hele, så giver det en god blanding – men man kan selvfølgelig putte overdosis af hvidløg eller salt/peber på og så vil det smage af det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger