Gone for 14 days

AKKA Antedon

IMG_8129IMG_8152IMG_8175IMG_8178IMG_8181IMG_8184IMG_8235SÅ!!! Nu er jeg endelig landet i Danmark igen. Trods temperaturen er faldet omtrent 20 grader og skyerne dækker solen noget mere her end den gjorde i Tyrkiet, er det nu meget dejligt, at være tilbage igen. Nu har der også været rigtig(!!) stille her de sidste 14 dage og jeg har en heeel masse, at fortælle jer – men det kan vi vende tilbage til.

Ovenover har jeg valgt et par billeder fra de 14 dage i Tyrkiet – udvalget er ikke stort, men for at være ærlig, så lå kameraet for det meste på værelset. Vi brugte det meste af tiden ved poolen eller stranden om dagen og udover måltiderne, så var der show/underholdning hver aften – så det blev ikke til meget fotografering. Vores hotel hed AKKA Hotels Antedon og lå i en by tæt på Kemer. Hotellet levede virkelig op til sine 5 stjerne, og der var altid(!!) noget at lave; Yoga/Pilates om morgen, beachvolley, step, poolgames osv. om eftermiddagen og indimellem alle aktiviteterne, var der flere forskellige pooldanse fra Motivation Teamet, der var på hotellet – som ovenikøbet var utrolig søde. Dette hotel kan helt klart anbefales til alle aldre, typer osv. Der er plads til alle og enhver.

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gone for 14 days