Last day

What’s in my bag

PicMonkey Collage IMG_5015IMG_5011 IMG_5012 IMG_5013IMG_5014IMG_5016

Jeg er efterhånden begyndt, at bruge min lækre læder taske, som jeg fik i julegave mere og mere. Min taske fra Alexander Wang er helt klart min yndlingstaske og er også blevet en del af hverdagens “outfit”. Materialet er fantastisk og selvom det er en forholdsvis lille taske, så er den utrolig rummelig og man kan faktisk have rigtig mange ting med i den. Der er selvfølgelig ikke plads til et kamera, en børste eller en hel makeup pung, som mange render rundt med i deres tasker, men der er plads til det “nødvendige” vil jeg sige.

Jeg bærer den med mig overalt og har for det meste, altid de samme ting(som i ser på billederne) med i tasken.

Hvad synes i om tasken? Hvad er jeres “must have” i jeres taske?

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Last day