Back

Slacks X Adidas

UntitleddUntitledUntitleddd Untitled1

Slacks, H&M / T-shirt, Monki / Jakke, ONLY / Sko, Adidas / Taske, Alexander Wang

Hej igen tøser! Hold nu op, hvor er det bare lang tid siden. Jeg skrev et indlæg tidligere på ugen, som et lille “jeg er tilbage” indlæg. Jeg er nu tilbage på bloggen, som jeg var før og jeg vil prøve, at få det til at køre rundt med mit “nye” liv. Mit første “rigtige” indlæg bliver derfor også et outfit indlæg -da dette helt klart er det der kommer til, at være mest af på bloggen, samt meget andet spændende. Dette outfit er et outfit jeg for tiden er ret tit iført. Jeg er blevet ellevild med den her type buks, som kaldes “slacks”. De er super nemme at style og man kan næsten sammensætte dem med alt!
Jeg har faktisk også allerede en rabatkode klar til jer, så glæd jer til næste gang!

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back