selling out

Aarhus City Halvmarathon

Skærmbillede 2015-06-18 kl. 20.36.37

På søndag bliver Aarhus City Halvmarathon 2015 afholdt og jeg er så heldig, at hele min efterskole har fået fingre i billetter til de, der har mod på, at løbe de 21 km. Jeg var sammen med min veninde enige om, at vi sammen skulle gennemføre dette halvmarathon. Vi trænede derfor op med hele elev-holdet og det var altså seriøs træning. 3 gange om ugen skulle vi løbe mellem 8-13 km. Bestå 2 løb på hhv. 14 og 17 km, for at kunne deltage på dagen. Desværre blev det til en afsked til halvmarathon dette år fra vores begges side – kun 4 dage før. Hvis det stod til mig selv, så skulle jeg dog stadig løbe. Desværre er både min knæskade og mit astma vendt alvorligt tilbage og jeg har derfor måtte trække mig i år. Det er et kæmpe nederlag, men jeg må bide den ærgrelse i mig og håbe, at jeg kan deltage næste år. I år må jeg bare stå med på sidelinjen og heppe på alle de andre elever fra efterskolen, der skal løbe og jeg håber jeg kan få taget nogle lækre billeder til jer og fortælle jer om dagen(på sidelinjen.. suk)

Er der nogen af jer, der skal løbe til Aarhus City Halvmarathon i år?

 

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

selling out