my favorite jumpsuit

Model for a day – BM

model1PicMonkey Collage sidstePicMonkey Collage 1078360_10200210646130065_141968431_n modelPicMonkey Collage

Hej tøser. I dag gik jeg endelig på sommerferie – med et lækkert 10-tal i rygsækken i mundtlig matematik. Hvem havde nogensinde troet, at jeg skulle få det? haha – anyway er jeg mega lykkelig over det, og nu kan jeg endelig slappe af. Eftersom jeg fik ret tidligt fri(klokken 10, hehe) har jeg bare brugt dagen på at slappe af sammen med en af mine gode venner.
Ovenstående har jeg forresten lige fundet nogle billeder, som jeg fik taget sidste sommerferie. Jeg var nemlig model for Brandy Melville i sommerferien sidste år – så det var lige et tilbageblik på et af mine mange minder fra sidste sommerferie.

Er der nogen af jer, der også er gået på sommerferie i dag?
afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

my favorite jumpsuit