Your tea

outfit ft. William P. Jewelry

outfit#2 7

outfit#2 1 outfit#2 2outfit#2 6

outfit#2 4Jakke / Modström // Slå om bluse / Vero Moda // Jeans / H&M // Støvler / Sixmix // Smykker / Vero Moda, spanien, Holland, William P. Jewelry

Hej tøser. I dag har jeg haft min sidste eksamen, som var matematik. Først færdighedsregning og derefter 3 timers problemregning. Lad os sige det sådan, at matematik og mig er bare ikke gode venner. Anyway så endte det faktisk med, at gå okay. Jeg fik det klaret og nu er det overstået, så nu kan jeg kun håbe på det bedste.

Da jeg havde fri mødtes jeg med Stella, og vi besluttede os simpelthen for at fejre, at vi endelig har fået overstået de skriftlige prøver. I morgen står den på matematik hele dagen, da min klasse har trukket det, og skal derfor op i mundtlig matematik. Couldn’t be happier.
Nå men ovenstående ser i mit outfit, som jeg var iført i dag. Har i for i øvrigt set det vildt fine armbånd jeg bærer? Det er fra William P. Jewelry – så fint her til sommer med den lyserøde farve. Lige nu og faktisk hele maj måned har de 25% på alle deres smykker, så jeg synes helt klart i skal gå ind og tjekke det ud. Der er så mange smukke og vælge imellem og så er fragten fri, kun et plus. I kan købe det fine armbånd jeg bærer lige Her

afslut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Your tea