Mathilde Photography

Kostumet – 2805

kostume 2 kostume kostume3

Om mindre end 48 timer er det endelig blevet min tur, til at fejre at jeg er færdig med 10 år i folkeskolen – på onsdag er det nemlig min sidste skoledag. Jeg glæder mig så meget til at hygge med min klasse og bare have det skide sjovt. Faktisk laver jeg dette indlæg med mit kostume, da jeg har et par veninder der har spurgt mig, om jeg ikke kunne lave det – så det gør jeg selvfølgelig. Så ja, jeg vil bare lige vise jer mit kostume – på onsdag skal jeg være klædt ud som en baseball spiller(selvfølgelig i pige version) Mit kostume består af en hvid nederdel, rød crop top, baseball kasket, hvid/røde knæstrømper og til sidst nogle hvide Converse sko. Jeg vil selvfølgelig fortælle jer meget mere om dagen og vise jer mit “fulde” outfit, men det kan altså først blive efter på onsdag. 😉
Nu skal jeg hurtigt videre til Randers med min mor, for at kigge på en kjole til på onsdag. Vi ses!

Er der nogen af jer der også har sidste skoledag på onsdag – hvad er i klædt ud som?

afslut

4

 • Størstefan

  Hej Pernille. Først og fremmest, elsker jeg bare din blog. Jeg er din største fan!

  Jeg var også noget med sport – nemlig fodbolddommer.
  Det var rigtig sjovt. Glæd dig.

  Tak for en fantastisk blog. Er virkelig afhængig.

  Love
  Din største fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • simone

  hej Pernille.
  jeg har sidste skoledag her om to måneder, og jeg har tænkt meget på at være noget omkring sport. Jeg har ledt efter det helt rigtige sportskostume, men det er svært at finde et også faldt jeg over din blog og så dit outfit. Hvor har du købt dine ting henne ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Aarup

   Hej Simone.
   Det er også en super fed idé, at være noget indenfor sport.
   Jeg har selv “sammensat” mit outfit, så er desværre ikke sikker på, hvorvidt det er muligt, at købe tingene mere, men du skal være mere end velkommen til, at tjekke – alle mine ting er faktisk fra eBay haha 🙂
   God sidste skoledag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mathilde Photography