Mothers day inspiration

H&M Summer sandals

H&M sandaler

 

1. HER 2. HER  3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Hej tøser. Sandaler er noget af det jeg elsker aller mest ved sommeren, så derfor har jeg lige lavet en lille collage med et par forskellige. Alle de ovenstående sandaler er fra H&M, fordi jeg er såå vild med rigtig mange af deres sandaler denne sæson. Jeg synes sandaler er   så gode til at “pifte” et outfit op og kan bare gøre noget, hehe. I denne collage er mine yndlings helt klart nummer 5, 6 og 7. Synes alle tre er så forskellige, men så lækre hver især – skal helt klart have mig et par.

afslut

Dette indlæg indeholder affilliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mothers day inspiration